Työasemat ja ohjelmat

Kaikkia työasemia ja ohjelmia ylläpitää Mynämäen kunnan tietohallinto. Tietohallinto vastaa myös niiden hankinnoista.

Työasemien siirto paikasta toiseen ilman tietohallinnon lupaa on kielletty. Jos olet vaihtamassa työpistettä, muista ilmoittaa työaseman siirrosta tietohallintoon hyvissä ajoin, sillä työaseman siirto saattaa vaatia töitä, joita käyttäjä ei voi itse tehdä. Myös laitteiden sijainti ja käyttäjätiedot pitää olla ajan tasalla rahoitusyhtiössä, jotta laitteita palautettaessa ne myös löytyvät.

Ohjelmien asentaminen ja tietokoneen korjaaminen itse tai ulkopuolisten toimesta on ehdottomasti kielletty.

Jos tarvitset käyttöösi jonkin tietyn ohjelman tai laitteellesi korjauksen, tee siitä palvelupyyntö Helpparin kautta.