Käyttäjätunnukset

Käyttäjätunnuksia, käyttöoikeuksia ja unohtuneita salasanoja ei luovuteta puhelimitse, mikäli soittajaa ei varmuudella tunnisteta.

Uuden tai unohtuneen käyttäjätunnuksen ja salasanan saat aina esimiehesi kautta.

Toimialueet eivät ole tietoturvasyistä yhteydessä toisiinsa, näin ollen esim. Hallinto-toimialueen tunnuksella ei pysty kirjautumaan Opetukseen tai toisinpäin jne.

Kaikki käyttäjätunnukset ovat henkilökohtaisia, eikä niitä saa saattaa kenenkään muun tietoon. Tunnuksen omistaja vastaa kaikista tunnuksilla tehdyistä väärinkäytöksistä. Muista, että et saa edes avata konetta omilla tunnuksillasi toisten käyttöön!

Tietokoneesta tulee kirjautua ulos kun lopetat sen käyttämisen tai kone pitää lukita jos lähdet edes hetkeksi pois koneen luota. Älä kuitenkaan lukitse yhteiskäytössä olevia koneita, kuten esim. opettajien huoneessa, vaan kirjaudu niistä ulos lähtiessäsi pois.

Lyhytaikaisissa sijaisuuksissa luodaan tunnukset vain, jos työtehtävät välttämättä sitä edellyttävät.